18.02.2023

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ ТА ІНФОРМАЦІЯ

Дякуємо за участь у конференції "Українські жінки у технологіях", організованій IBM, LEAD, Network Europe, The London Tech Community та STOP THE TRAFFIK Group.

Ось корисні посилання та інформація. Будь ласка, поширте!

  To access this page in English language, click here.

IBM - 30 до 2030 трейнінг

Отримайте доступ до цифрових навичок і навчання

https://www.ibm.com/skills/2030/

LEAD Digital Chapter

Digital Chapter має на меті надати жінкам можливість успішно розвивати свою кар’єру за допомогою цифрових технологій.

https://www.lead-eu.net/digital-chapter/

London Tech Community

Українська IT-спільнота у Лондоні, яка допомагає знайти роботу та допомогти соціалізуватися українським фахівцям тех-індустрії.

https://www.linkedin.com/company/london-tech-community

STOP THE TRAFFIK

STOP THE TRAFFIK – це організація, яка займається боротьбою з торгівлею людьми з фокусом на розвідувальні дані. Наша сторінка українського проекту містить останні новини про наші зусилля щодо підтримки тих, хто переїхав внаслідок війни в Україні, а також оновленими даними розвідки, які допомагають у запобіганні експлуатації.

https://stopthetraffik.org/ukraine/

Сторінка підтримки української громади у Великобританії

Якщо ви шукаєте підтримки як людина, яка нещодавно переїхала або знову оселилася у Великій Британії через війну в Україні, прочитайте наші основні поради щодо пошуку житла та роботи, як залишатися в безпеці та уникнути експлуатації, а також інформацію про організації підтримки.

https://stopthetraffik.org/landing-page/ukraine-campaign-uk-work-homes-sept-2022-phase-4/

Завантажте STOP APP

STOP APP дозволяє будь-кому, хто став свідком можливої торгівлі людьми, чи експлуатації повідомити про це конфіденційно та безпечно. На вашому телефоні не залишеться запису про надісланий звіт. Додаток доступний українською мовою.

Get it on Google Play badge
  • Ви помітили підозріле оголошення про роботу в Інтернеті?
  • Хтось пропонував вам роботу, яка здавалася підозрілою?
  • Вас або когось із ваших знайомих примушують працювати чи експлуатують?

Повідомте про це нас. Ви можете розповісти про свої підозри чи спостереження, завантаживши наш STOP APP. Переконайтеся, що ви перебуваєте в безпечному місці подалі від інциденту, коли залишаєте скаргу.

STOP THE TRAFFIK – це організація, яка займається запобіганням торгівлі людьми. Ця програма збирає історії людей про глобальну торгівлю людьми, щоб не допустити цього злочину в майбутньому. Ми не є рятувальною організацією, і цей додаток не контролюється 24/7, але буде перевірений наступного робочого дня. Якщо комусь загрожує безпосередня небезпека або було скоєно злочин, терміново зв’яжіться з правоохороними органами.